Počet položek: 0 0,- Kč

Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor

kliknutím zvětšíte
Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor
ks
Kód:6934177717079
Výrobce:Xiaomi
Cena s DPH : 199,- Kč
DPH:21 %
Dostupnost:skladem
Sklad:20 ks

Chytrá meteorologická stanice Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 sleduje teplotu a vlhkost vzduchu. K měření slouží digitální senzor od švýcarského výrobce Sensirion, který rozpozná změnu už o 0,1 °C nebo o 1 % relativní vlhkosti. Na případné změny vás ihned upozorní. Tento model je vyroben z ekologického a zároveň odolného materiálu ABS. Má kompaktní rozměry 43 × 43 × 12,5 mm, díky nimž jej můžete umístit kamkoliv. V případě potřeby jej lze také připevnit na zeď pomocí nálepky, která je součástí balení.
Díky 1,5 "LCD obrazovce, která vám umožní sledovat teplotu a vlhkost v místnosti. Hodnoty můžete také snadno zkontrolovat na svém smartphonu díky technologii Bluetooth. Díky aplikaci Mi Home (Android a iOS) jej můžete používat s dalšími zařízeními určenými pro péči o váš domov. S Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor 2 si můžete nastavit teplotu, při níž se automaticky zapne klimatizace nebo topení. V aplikaci Mi Home lze vybrat také limitní hodnotu vlhkosti, při jejímž dosažení se automaticky spustí zvlhčovač vzduchu.
K provozu budete potřebovat baterii CR2032, která není součástí balení.


The new Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor is one of the best sensors you'll find. With a 1.5" LCD screen that allows you to see the temperature and humidity of the room, you can also check it on your smartphone more easily thanks to its high quality and powerful Bluetooth connection. You will be able to measure the temperature and humidity, up to 0.1% and with a viewing range between 0°C and 60°C. Thanks to its Mi Home App (Android and iOS) you can use it with other devices designed for the care of your home. Small size, you can place it everywhere.

Zboží ze stejné kategorie - Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor

Aqara Smart Cube White
Cena s DPH399,-
Kieslect Smart Tag 4pack
Cena s DPH699,-
Xiaomi Mi Door and Window Sensor
Cena s DPH319,-

Potřebujete poradit ? Xiaomi Mi Temperature and Humidity Monitor

Vaše jméno, příjmení, firma
Váš email
Váš telefon
Váš dotaz
     Více informací




Pošlete odkaz svému známénu

Vaše jméno
Váš email
Email Vašeho známého
Opište kód z obrázku antispam